Wednesday, June 12, 2013

Vendos kamera per te kap hajdutet edhe kam te jemen me shokun e e ti te ngusht (VIDJO+18)


Një nënë shkon me shokun e djalit të saj. Djali   shkon në shtëpinë e mikut të tij p , por ai nuk ishte në shtëpi dhe shoku i nënës së saj eshte pritur me shume kenaqesi nga nena e shokut.   Fillimisht i ofroi një pije dhe pastaj pak nga pak u afruan më afër  dhe pastaj ja kerciten gili-vili,  por cudia me e madhe ishte 
sepse djali i mamase kishte vene kam era te fshehte per te kap hajdutet por kapi mamin e tij.

No comments:

Post a Comment